Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Καλως ήρθατε στο NotosPharmacies




Το NotosPharmacies είναι ένα site που θα σας ενημερώνει για θέματα υγείας, ομορφιάς, άθλησης και διατροφής, για τα δύο φύλα και για όλες τις ηλικίες. Μέσα από τον διαδικτυακό μας τόπο, θα μπορείτε να διαβάζετε από τον καναπέ σας ή on the road τις εξελίξεις σχετικά με νέα σκευάσματα που βελτιώνουν την υγεία και την εμφάνισή σας, ενώ από το e-shop μας θα μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας και αν είστε κάτοικος των νότιων προαστίων, ένα από τα μέλη των NotosPharmacies, θα μεταφέρει τα προϊόντα σας στο σπίτι, με σκοπό να σας λύσει τυχόν απορίες σας, σχετικά με τα σκευάσματα.

Το άρτια καταρτισμένο επιστημονικά προσωπικό των φαρμακείων μας (Βούλα-Αργυρούπολη) είναι πάντα στην διάθεσή σας, για να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία σας και θα σας βρει λύση σε κάθε πρόβλημά σας. Η ομάδα των φαρμακείων απαρτίζεται από τέσσερις φαρμακοποιούς, πέντε βοηθούς φαρμακοποιών και δύο αισθητικούς.

Θα είναι χαρά μας να σας γνωρίσουμε από κοντά, με σκοπό να σας προσφέρουμε τις γνώσεις μας προς όφελός σας. Επισκεφθείτε μας, από Δευτέρα έως Σάββατο στα δύο μας φαρμακεία Βούλα και Αργυρούπολη από τις 08:00-23:00

Mε τιμή, NotosPharmacies.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου